Fas'ta Games Of Thrones Çekimleri

Fas'ta Games Of Thrones Çekimleri

Blog Fas'ta Games Of Thrones Çekimleri

Popüler film siteleri dünyanın dört bir yanından pek çok ziyaretçiyi kendine çekmiştir, Harry Potter’dan Hogwarts’tan ya da 127 saatten beri Subterranean Pool’dan, en sevdiğiniz filmin yerinde olmak her zaman heyecan verici. Taht oyununun, malte, ada gibi dünyanın farklı yerlerinde en iyi sahnelerini çektiği ve son zamanlarda Fas topraklarında 7. sezonunu filme aldığı bilinmektedir. Film çekimlerinin yapıldığı siteleri listeledik, şimdi ensest, yağma ve öldürme sahnelerinin çekildiği gerçek yerleri ziyaret etmek için arkadaşlarınız veya ailenizle bir sonraki seyahatinizi planlayabilirsiniz.

1-Essaouira veya Astapor
Thrones Game'in filme ekibi, Fas dramalarının üçüncü sezonunu çekmek için Fas topraklarına geldi. İkinci bölümde, Esenerouira'nın Daenerys Targaryen'in satın aldığı Astpor şehri olarak kabul edilen şehrin duvarlarını açıkça görebiliyoruz. köle askerleri.Kasabanın UNESCO'nun uluslararası mirası olarak kayıtlı muhteşem bir medinesi var.

2-Ait Benhaddou Yunkai olarak

Astapor halkını kölelik için serbest bıraktıktan sonra, Daenerys, Yunkai kasabasına yöneldi. Bu süre zarfında, çekimler Unesco'nun mirası olarak kaydedilmemiş Kasbah'taki Ait ben Haddou bölgesinde çekildi.

3- Pentos olarak Ouarzazate

Fas’ın görüntüleri, GTO’nun ilk bölümünden itibaren ortaya çıkıyor, aslında Daenerys’in ilk defa gösterdiği sahne Fas’ın güneyindeki Ouarzazate kentinde çekildi. Maalesef, Ouarzazate'de çekilen ve diğer sahnelerin daha sonra Hırvatistan'da çekildiği tek sahne buydu.