FAS TARİHİ RALLİ

FAS TARİHİ RALLİ

Blog FAS TARİHİ RALLİ

8. basımında, "FAS TARİHİ RALLİ" bir yarış kursu düzenliyor ve 7 Mayıs Pazar günü, Marie France AGOSTINETTI tarafından düzenlenen geleneksel idari ve teknik kontrollere ayrılan altı günlük yoğun bir yarışmayı sayıyor."Tarihsel Fas Rallisi" 7 ila 14 Mayıs 2017 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve etkinlik toplam 420 km. Erişim kolaylığı göz önüne alındığında Rabat'tan başlayacak ve Agadir yakınındaki şenlikli PARADIS-PLAGE plajında ​​sona erecek. Bu iki uç nokta arasında, Fas'ı kuzeyden güneye, Ifrane, Azrou, Aït Ishaq, Bin el Ouidane, Ben Guerer, Marakeş ve Essaouira'dan geçerek keşfedeceksiniz.

Bu 2017 baskısı için yirmi beşten az zamanlanmış etkinlik düzenlenmedi: 8 Mayıs 5 Pazartesi, 5 Mayıs, 9 Mayıs 4 Salı, 10 Mayıs Çarşamba, 10 Mayıs 3, 11 Mayıs Perşembe, 5 Mayıs 12 ve, bitirmek için, 3 Cumartesi, 13 Mayıs, yarışın son günü.

2016 baskısı henüz tamamlandı, Yves LOUBET, Dominique MARCIANO ve Harite GABARI, 2017 etkinliğini inşa etmek için yeni bir kurs olan yeni zamanlanmış etkinlikleri avlamaya başladı. Her zaman aynı zihin durumu ile, rakiplere üstün manzaralar sunmak için aynı endişe ile Yönetim açısından en çok talepkar olan organizasyonda aynı profesyonellik

"FAS TARİHİ RALLİ" ismi gelişmekte olup, uluslararası yönü yıldan yıla güçlendirilmekte olup, Fas’ın daha da güzel olması, tabiatıyla yüce manzaraları, fantastik misafirperverliği ve nüfusun misafirperverliği için daha fazla ısrar etmektedir. çekiciliği.

Örgüt, bir kez daha, Fas kurumlarının da büyük bir tutkuyla doğrudan ilgilendiği tutku ve taahhüdü henüz sınırlarını bulamayan Yves LOUBET'in uyguladığı yapıya dayanıyor.

Daha fazla bilgi için:

Yves LOUBET

GSM = +33 6 12 35 91 99 veya +212 6 48 86 65 69

E-posta = [email protected]