Atlas Dağları turu

Atlas Dağları turu

Blog Atlas Dağları turu

Atlas Dağları ve Berberi Köyleri Marakeş'ten Günlük Gezi - Agadir Holiday

Fas'taki en iyi yerlerden biri olan Atlas Dağı, bölgeyi ya yürüyerek ya da deve sırtında keşfedebilir ve yolda Asni ve Imlil vadilerinin manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Atlastan geçen iz, geleneksel Fas yaşam tarzını keşfedeceğiniz Berber köylerinin yakınında olacak.

Atlas Dağları, tenha bir huzur ve nefes kesen doğal çevre sunan Marakeş'ten arabayla bir saat uzaklıktadır. Dünyanın her yerinden dağcıları cezbeden Anti-Atlas Dağları, derin yeşil vahalardan çıkan şaşırtıcı yüksek granit kaya duvarı sunuyor, verimli vadilerde sessiz, geleneksel Berberi köyleri ve bitki örtüsü ve fauna zenginliği ile sayısız trekking seçeneği var.

Bölgedeki ana yerleşim bölgesi, Fas’ın en zengin dramatik panorama zenginliklerinin en göz kamaştırıcılarından birinin arasında yer alan hareketli bir kasaba olan Tafraoute ve bölge, ABD’nin güney eyaletlerinin karakteristik manzaralarına benziyor, Güçlü kaya yüzleri ve yaya ya da bisikletle keşfetmek için ideal bir kumlu parkur labirentiyle çevrili, kayalarla çevrili çöl manzarası.